Steunstichting

De Steunstichting is in 2008 opgericht door ouders van de Peetersschool, met als doel extra geld in te zamelen voor projecten en investeringen die niet uit het schoolbudget kunnen worden gefinancierd.

Voorbeelden van projecten die de Steunstichting in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd zijn: de aanschaf van digitale schoolborden in alle klassen, de herinrichting van het schoolplein, de vervanging van (een deel van) het schoolmeubilair en de aanschaf van licht- en geluidsapparatuur voor het podium in de aula.

De middelen worden ingezameld enerzijds door donaties van ouders en anderzijds door jaarlijks terugkerende projecten. Tijdens het kerstdiner van de kinderen organiseert de Steunstichting een kerstborrel voor alle ouders in de aula. Tevens verkoopt de Steunstichting tijdens het schoolfeest kleding met het logo van de Peetersschool. Bij bijzondere éénmalige projecten worden specifieke acties bedacht om het betreffende project te financieren, zoals bijvoorbeeld de sponsorloop.

Donaties worden gedaan in alle vormen en maten, van een eenmalige bijdrage tot periodieke schenkingen. Iedere extra bijdrage wordt enorm gewaardeerd! Zie ook ouderbijdrage.

De Steunstichting is een fiscaalvriendelijk platform met ANBI-status. Om voor de fiscale aantrekkelijke regeling in aanmerking te komen kan je dit formulier downloaden en vervolgens contact opnemen met de Steunstichting.

De Steunstichting is bereikbaar via steunstichtingpeetersschool@gmail.com.

Ouders:

  • Philip Siekman
  • Allard Jacobs
  • Beline Jurgens
  • Corine van Ingen
  • Juliane Duijnstee
  • Willemijn Pel