INKIJKJE

Activiteiten

Gedurende het jaar vinden er allerlei uitjes en activiteiten plaats. Zoals uiteraard het schoolreisje waarbij de onderbouw naar een speelpark gaat en de bovenbouw vaak een actieve dag in de natuur beleeft.

Onze school grenst aan het Museumkwartier waardoor alle klassen jaarlijks vaak lopend een of meerdere keren een museum kunnen bezoeken. De kleuters gaan naar de kinderboerderij of dierentuin en hebben een sportdag onder begeleiding van de bovenbouw op het schoolplein.

Vanaf de bovenbouw hebben onze leerlingen in de wintermaanden schaatsles op de Jaap Edenbaan en ervaren ze vier seizoenen lang het wel en wee van moestuinieren in de schooltuin. Een van de jaarlijkse hoogtepunten is ook wel de sportdag in het Olympisch Stadion (groep 3 t/m 8). Hieronder vind je een impressie van enkele van deze activiteiten.

Amstelpark (groep 1 t/m 4)

Groep 1 t/m 4 heeft een zonnig schoolreisje achter de rug. Ze hoefden er dit keer niet ver voor te reizen. De bestemming: het Amstelpark. Klimmen en klauteren, rijden in de wagentjes, schieten met water. En natuurlijk een ijsje toe!

Outdoorpark (groep 5 t/m 7)

De groepen 5 t/m 7 gingen op schoolreis naar Outdoorparkt SEC in Almere. Het was een ontzettend leuke, sportieve en ook leerzame dag waar alle kinderen én begeleiders enorm van hebben genoten.​

Excursies gebedshuizen

Ieder jaar leren alle groepen over een wereldreligie en gaan zij op excursie naar een gebedshuis. Er werd een moskee bezocht, een boeddhistische tempel, een synagoge, een kerk en een hindoeïstische tempel. Het waren leerzame en mooie bezoeken.

Schoolfeest

We vierden een ontzettend gezellig feest in het thema piraten; er waren optredens van kinderen, een rodeostier, een treintje, waarzeggers, een taartenbakwedstrijd, een bungeebaan.. Teveel om op te noemen! We hebben genoten!