Waar staan we voor?

De Steunstichting is in 2008 opgericht door ouders van de Peetersschool, met als doel extra geld in te zamelen voor projecten en investeringen die niet uit het schoolbudget kunnen worden gefinancierd.

Voorbeelden van projecten die de Steunstichting in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd zijn: de aanschaf van Digiborden in alle klassen, de herinrichting van het schoolplein, de vervanging van (een deel van) het schoolmeubilair en de aanschaf van licht- en geluidsapparatuur voor het podium in de aula.

Het meest recente project was de aanschaf van Chromebooks voor een aantal groepen. 

De middelen worden ingezameld enerzijds door donaties van ouders en anderzijds door jaarlijks terugkerende projecten. Tijdens het kerstdiner van de kinderen organiseren wij een kerstborrel voor alle ouders in de aula. Tevens bedenken wij een actie tijdens het schoolfeest, dit jaar verkochten wij Peetersschoolkleding. Bij bijzondere éénmalige projecten bedenken wij specifieke acties om het betreffende project te financieren, zoals bijvoorbeeld de sponsorloop.

Donaties worden gedaan in alle vormen en maten, van een éénmalige bijdrage tot periodieke schenkingen. Er is geen minimumbedrag of gewenst bedrag: iedere bijdrage wordt enorm gewaardeerd!

De Steunstichting is een fiscaalvriendelijk platform met ANBI-status. 

U kunt ons bereiken via steunstichtingpeetersschool@gmail.com

Floris Schorer, Philip Siekman, Beline Jurgens, Corine van Ingen, Juliane Duijnstee en Willemijn Pel